Изборник Затворити

Uredjenje enterijera

Magic Place by Maja Petrovic

Maja Petrović je diplomirani psiholog sa dugogodišnjom praksom u različitim domenima psihologije. Upoznavanje ljudi je uticalo i obogatilo njena različita interesovanja, kao što je dekoracija i fotografija. Sa razvijanjem njene karijere, razvijale su se i nove ideje. Tako je i nastao projekat Magic Place by Maja Petrović, koji je spojio psihološko iskustvo, talenat za dekoraciju i smisao za fotografiju. Iza projekta stoji cilj a to je lepota u očima posmatrača i prijatnost u doživljavanju prostora.

Način na koji se Maja Petrović bavi dekoracijom je specifičan, ona ne predstavlja gotov projekat već vodi uvodne razgovore sa klijentom, o njihovoj ličnosti, stilu života, navikama koje upražnjava, načinima opuštanja, vremenu koji provodi u prostoru… Ponekad, po želji klijenta, psihološkim instrumentima, otkrivaju se crte ličnosti koje su vodič na putu ka tome koji bi prostor najbolje delovao na klijenta i ispunio sve njegove praktične, ali i psihološke potrebe i očekivanja.

Nakon ovog procesa vođenih razgovora pristupa se odabiru sadržaja u enterijeru koji može biti potpuno prazan ali i opremljen sa željom klijenta da se oplemeni. Teme su odabir stilova, boja, predmeta, nivoa tehnoloških dostignuća, osvetljenja, biljaka, materijala, ukrasnih predmeta i svih ostalih sadržaja koji čine jedan enterijer. Takođe, nude se unikatni komadi nameštaja, kompozicije, umetnički radovi od drveta, metala, kamena…

Kroz dobro organizovanu mrežu saradnika, klijent može doći do jedinstvenih detalja, na potpuno originalan način koji će ulepšati prostor. Jednostavno, svaki prostor postaje unikatan, sam za sebe sa sopstvenim obeležjima koja ne postoje ni u jednom drugom prostoru.

Maja Petrović, kao idejni tvorac, ima mrežu saradnika, arhitekata, dizajnera enterijera, umetnika, proizvođača unikatnih komada nameštaja, eksperata za hortikulturu, koji su, zavisno od vrste prostora i ideja klijenata deo kreativnog tima koji osmišljava Vaš Magic Place by Maja Petrović.

Magic Place nudi svoje usluge investitorima i vlasnicima stanova- sopstvenih ili za izdavanje, salonima nameštaja koji žele da se prezentuju na kreativan način, svim izložbenim prostorima i izlozima, agencijama koji se bave organizacijom događaja i eventima – jubileji, proslave, svadbe, rođendani. Magic Place sarađuje i sa arhitektama kojima nedostaje završna faza dekoracije, vlasnicima ugostiteljskih objekata – hoteli, kafići, restorani, vlasnicima uslužnih objekata – spa centri , kozmetički saloni, ordinacije…

Krajnji cilj projekta Magic Place by Maja Petrović je doživljaj prijatnosti i pripadanja vlasnicima i korisnicima prostora, bilo da je u pitanju privatnost i svakodnevni život , bilo da je u pitanju prostor koji se povremeno koristi , opet u svrhe uživanja.

sr_RSSerbian